Trauma       Buster Technique 
 
 

Over mij

Mijn naam is Chantal Huisman.

Ik ben een positief ingesteld mens en denk zoveel mogelijk in oplossingen. Dat is ook het mooie van deze nieuwe techniek die op mijn pad is gekomen, het sluit perfect aan bij waar ik voor sta: No nonsense, direct aanpakken en oplossen.


Ik ben geboren in Eindhoven in 1976 en heb daar tot mijn 11de levensjaar gewoond. Als middelste kind in een gezin met 3 dochters. Mijn vader, opa, overgrootvader etc etc. zaten allemaal in het leger, Daar heb ik dan ook speciale affiniteit mee en hoop veel PTSS-ers te kunnen helpen met hun trauma’s.

Vervolgens zijn we naar Weert verhuisd en heb ik heel wat jaren in Noord Limburg doorgebracht. In 2005 besloot ik terug naar Brabant te gaan en ben ik naar Valkenswaard  verhuisd waar ik op fijne plek midden in het centrum woon. Het bruisende centrum past bij mijn karakter en voelt nog altijd als thuis.


Ik hou van een grapje en lach dan ook veel. Het gezegde: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is dan ook van toepassing op mij.
Ook ik heb in mijn leven zelf de nodige trauma’s opgelopen. Ik zeg wel eens: Ik kan er een boek over schrijven. Wie weet komt het er nog ooit van. Die ervaringen hebben mij veel inzichten gegeven. Ze zorgen er nu ook voor dat ik mij ontzettend geroepen voel om deze mooie, snelle en zachte techniek naar buiten te brengen en zoveel mogelijk mensen te helpen om verlost te worden van hun emotionele ladingen van trauma. Ik zal je zeggen, als deze techniek er toen geweest was dan had ik geen seconde getwijfeld om dit te doen. Ik heb trauma therapie, psychotherapie en EMDR doorlopen. Een vrij heftig traject met vele afspraken. Sommige dingen hielpen wel degelijk, maar ik moest helemaal in de emoties gaan zitten van de momenten waarop ik de trauma’s opgelopen had. Alles weer oprakelen en herbeleven. Ik was totaal uitgeput na zo’n behandeling. Ik ken het dus, weet hoe het voelt en wat je vooral niet wilt. Je mag me dus best een ervaringsdeskundige noemen.
Ook bleef  er vaak toch nog wat zitten aan emotionele lading waar ik vervolgens maar genoegen mee nam. Het was zo. Totdat ik bij TBT uitkwam en hiermee merkte dat er ook voor mij nog meer vrijheid kwam na het aanpakken van beladen momenten. Fantastisch! En zo snel!? Ik was zo ontzettend verbaasd en enthousiast dat ik mijn eigen praktijk opgezet heb om iedereen de mogelijkheid te geven om die vrijheid te ervaren. Van nachtmerries af te komen. Van emotionele reacties af te komen. Uit vaste patronen te stappen die veroorzaakt zijn door vervelende gebeurtenissen. Etc, etc…
Ik heb een gezonde dosis empathie en zorg ervoor dat je je welkom voelt bij mij. Eerst even een kopje thee en kennismaken is vaste prik. Ongedwongen, gewoon bij mij aan de keukentafel.
Voel je welkom bij Anker Praktijk!